Sert,durum çakmak ve beyaz buğdaydan yapılmaktadır.İzmir,Konya,Şanlıurfa,Gaziantep bölgelerinden hasat edilen Cumhuriyet 76 isimli beyaz iri taneli buğdaylardan işlenir. Daha çok aşure ayında Aşure yapımında kullanılmasının yanı sıra çorba,meze yapımında da tercih edilmektedir.
DETAYLI
İNCELE
REİS MAŞ FASULYE
DETAYLI
İNCELE
REİS BÖRÜLCE
DETAYLI
İNCELE
REİS PATLAMALIK MISIR (POP CORN)
DETAYLI
İNCELE
KURU İÇ BAKLA
DETAYLI
İNCELE
REİS BEYAZ NOHUT
DETAYLI
İNCELE
REİS KOÇBAŞI NOHUT
DETAYLI
İNCELE
REİS BARBUNYA FASULYE
DETAYLI
İNCELE
REİS HOROZ FASULYE