Normal bulgurlardan farkı pişmemiş buğdaydan elde edilmiş olmasıdır. Güneydoğu ve İç Anadolu'nun özel ürünleri arasında yer alır.Sert buğdaydan elde edilen bulgur içerdiği yüksek mukavemetten dolayı kolay yapışır ve dağılmaz.İçli köftede şekil verme özelliği önemli olduğundan içli köfte yapımında tercih edilir.
DETAYLI
İNCELE
PİLAVLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
KIRIK PİRİNÇ
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
DETAYLI
İNCELE
REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR