Tarla verimi ve çeltik randımanının yüksek olması nedeniyle 2000 yılından sonra ekimi artmıştır. İyi pilav yapması ve tane benzerliğinin baldoyu andırmasından dolayı pazarda önemli yere gelmiştir. ekonomik olması ve tekrar ısıtıldığında kırılmaması nedeniyle toplu tüketiminde tercih sebebi olmuştur. Reis kaliteli , standart , iyi pilav yapan , %100 yerli Osmancık pirincini müşteriye sunmaktadır. İpsala bölgesinde ekimi yapılmaktadır.
DETAYLI
İNCELE
PİLAVLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
KIRIK PİRİNÇ
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
DETAYLI
İNCELE
REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR