Triticum durum cinsi sert buğdayların tekniğine uygun olarak kaynatılması, kurutulması ve ince kırımı ile elde edilir. Buğday seçimi ve işlemesinde gösterilen özen, kaliteli bulgur yapımında önem taşımaktadır.
DETAYLI
İNCELE
PİLAVLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
KIRIK PİRİNÇ
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
DETAYLI
İNCELE
REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR