 
                Triticum durum cinsi sert buğdayların tekniğine uygun olarak kaynatılması, kurutulması ve ince kırımı ile elde edilir. Buğday seçimi ve işlemesinde gösterilen özen, kaliteli bulgur yapımında önem taşımaktadır.
DETAYLI
İNCELE
 PİLAVLIK BULGUR
                            PİLAVLIK BULGUR
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 KIRIK PİRİNÇ
                            KIRIK PİRİNÇ
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
                            REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
                            REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
                            REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
                            REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
                            REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
                        
                    DETAYLI
İNCELE
 ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR
                            ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR