Sert buğdayların tekniğine uygun olarak kaynatılması, kurutulması ve köftelik bulgura göre daha ince kırım ile elde edilir. İnce olması sebebiyle çiğ köfte yapımında kolay şekil alır.
DETAYLI
İNCELE
PİLAVLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
KIRIK PİRİNÇ
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ESMER ÇİĞ KÖFTELİK(SİMİT) BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS ÇİĞ KÖFTELİK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
REİS İÇLİ KÖFTELİK BULGUR (SEFERKİTEL)
DETAYLI
İNCELE
REİS KÖFTELİK - KISIRLIK BULGUR
DETAYLI
İNCELE
ŞEHRİYELİ PİLAVLIK BULGUR